Loggy!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Alleen Rihanna kan ons overtuigen onze gordels op deze manier te drage


Als je ons zes maanden geleden om gordels zou vragen, hebben we je misschien een redelijk standaardantwoord gegeven. Weet je: ze houden onze spijkerbroek omhoog! Ze maken onze taille soepel! Ze geven onze arme rudimentaire riemlussen iets om te doen!

Maar, zoals altijd, heeft de mode een manier gevonden om de ante hogerop te zetten en iets onschadelijks om te zetten in iets cools en begeerds.

(En met 'mode' bedoelen we 'Rihanna.')

Een toevloed van straatachtige sterren, geholpen door Virgil Ablohs cultische Off-White en Rihanna's toewijding om er cooler uit te zien dan iedereen en steeds opnieuw te slagen, heeft de lange, slepende gordel met zich meegebracht.

We zouden hier 'teruggebracht' moeten zeggen, in plaats van 'ingebracht', omdat de lange riem - afgebonden in de taille, met de resterende lengte om te laten vallen - zijn eigen kleine terreurbewind opriep tijdens het late sk8r-tijdperk '90s en vroege' 00s. Avril Lavigne en punk-coole meiden van haar soort droegen hun geruite of gestreepte riemen als een mannelijke twist die passend de baggy jeans, echtgenote-klopper-tanks en opgeblazen skaterschoenen van die tijd vergezelde.

Maar de wedergeboorte van de lange riem hoeft niet dezelfde connotaties van de punk-adel te hebben als die van de voorgangers, straatsterren hebben een manier gevonden om hen een statement-making-elegantie te geven. Overgordeld met oversized blazers en cinching theelange jurken, de double-duty belt heeft een verfijning en nieuwheid die ervoor zorgt dat we zonder schaamte onze middelbare schoolgeheugenboxen bereiken.
27 November 2017 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Alle rechten voorbehouden aan Bilderbeek Media Groep & JS-Systems || Dank aan brandweer 112